Uitnodiging webinar: Waarom Ketendenken loont

Heeft u last van klagende eindgebruikers? Een blame game tussen afdelingen en leveranciers? Heeft u ondanks alle monitoring nog steeds geen objectief inzicht in de kwaliteit van uw IT? Schrijf u dan nu in voor het webinar ‘Waarom Ketendenken loont’.
Inschrijven

Op dinsdag 28 februari om 13.30 uur host Ymor een webinar over het concept Ketendenken. Vaak wordt in IT-ketens gekeken naar de prestaties van individuele onderdelen. Het is echter zinvoller om te kijken naar de keten als geheel: want wat betekent de performance van de individuele onderdelen eigenlijk voor de eindgebruiker?

Na het bijwonen van dit webinar weet u:

  • Waarom individuele component monitoring niet voldoende is;
  • Wat Ketendenken inhoudt;
  • Welke korte en lange termijn resultaten u met Ketendenken kunt bereiken;
  • Hoe u de eerste stappen naar Ketendenken kunt zetten in uw organisatie.

De host van dit webinar is Stephan Badal die het Ketendenken inmiddels al bij vele grote Nederlandse organisaties heeft geïntroduceerd.

Dus bent u (mede)verantwoordelijk voor de performance van IT binnen uw organisatie? En wilt u meer grip op uw IT? Schrijf u nu in voor het webinar en leer waarom ketendenken loont.ketendenken

Kunt u deze datum niet maar wilt u wel graag het webinar bijwonen? Wij geven het webinar twee keer per maand. Neem contact met ons op voor een andere datum of voor een afspraak bij u op kantoor. 

Inschrijven

 

 

Sorry, comments are closed for this post.

Wanneer: 28 februari

Tijd: 13.30-14.00 uur

Inschrijven