+31 (0)30 - 602 11 49

(Dutch only) Webinar: hoe Van Oord proactief IT beheer voert met behulp van Nexthink | Een klantcase

Sorry, this webinar is only available in Dutch. 

Over van Oord

Velen kennen Van Oord als ‘Neerlands trots’. Als een van ‘s werelds grootste maritiem aannemer is Van Oord met zo’n 5000 medewerkers actief in 44 landen. Van Oord is gespecialiseerd in landinfrastructuur, offshore wind, olie en gas en baggeren. Sinds 2013 is Van Oord een gewaardeerde klant en innovatief op het gebied van performance management. Waar de samenwerking begon met het verbeteren van de eindgebruikerservaring op een aantal IT-ketens, wordt nu samengewerkt aan het mogelijk maken van proactief IT-beheer door de Servicedesk en Servicemanagement teams.

 

IT Support als businesspartner

De IT-organisatie van Van Oord heeft de missie om een waardevolle businesspartner te zijn en kwalitatief hoogwaardige IT-diensten te verlenen. Om deze reden heeft het IT Support team een traject opgestart om proactiever beheer te kunnen voeren. Waarom kozen ze hierbij voor Nexthink? Hoe hebben ze dit aangepakt? En hoe integreert dit met het reeds aanwezige ServiceNow platform?

In dit webinar beantwoordt Edwin de Jong, Manager IT Support bij Van Oord, bovenstaande vragen en neemt ons mee in de uitdagingen en doelstellingen die zij met het IT Support team adresseren. Denk aan het verbeteren van de digitale gebruikerservaring, het verhogen van de ‘first time right’, en het verkorten van doorlooptijden.

Kortom, een leuke en interessante case waarin het concept ‘proactief IT-beheer’ concreet gemaakt wordt.

Download de opname